Κ. Μητσοτάκης: “Εκλογές το 2027 με εμένα στην πρώτη γραμμή

Προκλητικός για την τραγωδία των Τεμπών – Κατηγόρησε αντιπολίτευση και ΜΜΕ για «συγκάλυψη της αλήθειας»

focusfm.gr
4 Απριλίου 2025, 14:31
Κ. Μητσοτάκης: "Εκλογές το 2027 με εμένα στην πρώτη γραμμή

Οι εξελίξεις τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της ομιλίας του Πρωθυπουργού στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

«Εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, το 2027, και θα είναι νικηφόρες με μένα στην πρώτη γραμμή της μάχης. Κι εμείς εδώ, στον ίδιο αριθμό και γιατί όχι, ακόμη και περισσότεροι, αρκεί να το πιστέψουμε εμείς οι ίδιοι», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ζητώντας να κλείσει ο κύκλος αμηχανίας μεταξύ κυβέρνησης και κόμματος.

Η αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Τέμπη ήταν κάτι παραπάνω από προκλητική. Δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει τη λέξη «προπαγάνδα» για όλες τις αντιδράσεις.

«Τώρα έχει έλθει η σειρά της αλήθειας να αντεπιτεθεί. Όσα περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών διαπιστώνουμε ότι υπήρξε μία προσπάθεια συγκάλυψης της αλήθειας. Ορισμένοι από τα κόμματα της αντιπολίτευσης επιχείρησαν να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη εργαλειοποιώντας τον ανθρώπινο πόνο.

Ενόσω επικρατούσε η προπαγάνδα των κομμάτων της αντιπολίτευσης και ορισμένων μέσων ενημέρωσης γύρω από την τραγωδία των Τεμπών, έγιναν σημαντικά πράγματα στη χώρα, που ήλθαν σε δεύτερη μοίρα.

Αυξήθηκε για 5η φορά ο κατώτατος μισθός, τα τελευταία 5,5 χρόνια έχουμε δημιουργήσει 500.000 νέες θέσεις εργασίας, έχουμε χαμηλότερη ανεργία από χώρες όπως η Σουηδία, αυξήθηκαν οι μισθοί των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και ο αμερικανικός κολοσσός Chevron επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για έρευνες νοτίως της Κρήτης αναγνωρίζοντας εμπράκτως τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στην περιοχή».