Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση αφορά 15χρονη μαθήτρια, η οποία -όπως καταγγέλθηκε και φέρεται να επιβεβαιώθηκε σε θεσμική εξέταση παρουσία ψυχολόγου- κακοποιήθηκε συστηματικά από 38χρονο, ο οποίος εργαζόταν σε επιχείρηση της οικογένειάς της.
Η υπόθεση ήρθε στο φως στα τέλη του περασμένου Γενάρη, όταν η μητέρα της ανήλικης προσήλθε στις Αρχές καταθέτοντας πως η κόρη της τής αποκάλυψε πως ο εν λόγω άνδρας την παρενοχλούσε και την κακοποιούσε σεξουαλικά, από το καλοκαίρι του 2024.
Ρόδος: Πώς ο 38χρονος φέρεται να ασελγούσε σε βάρος της 15χρονης
Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η μητέρα της 15χρονης, ο δράστης εκμεταλλεύτηκε την πρόσβασή του στο σπίτι, το οποίο βρίσκεται στο ίδιο κτίριο με το κατάστημα, για να μπει εν αγνοία των γονιών και να επιτεθεί στο παιδί.
Η ανήλικη εξετάστηκε παρουσία ψυχολόγου, καταθέτοντας σοκαριστικές λεπτομέρειες για τις πράξεις του 38χρονου.
Πηγή: «Δημοκρατική»



