Η Μπριζίτ «χαστούκισε» τον Μακρόν

Η σφαλιάρα έπεσε τη στιγμή που άνοιγε η πόρτα του αεροσκάφους

focusfm.gr
26 Μαΐου 2025, 13:05
Η Μπριζίτ «χαστούκισε» τον Μακρόν

Viral έχει γίνει εδώ και λίγη ώρα ένα βίντεο  που δείχνει ένα αναπάντεχο συμβάν κατά την άφιξη του Εμανουέλ Μακρόν και της Μπριζίτ Μακρόν στο αεροδρόμιο του Ανόι στο Βιετνάμ, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιούν στην Ασία.

Στο βίντεο εμφανίζεται ο Γάλλος πρόεδρος, ο οποίος βρίσκεται ακόμη μέσα στο αεροσκάφος να απλώνει το χέρι του προς τη σύζυγό του προφανώς για να πιαστούν χέρι-χέρι και να κατέβουν από το αεροπλάνο. Εκείνη δεν διακρίνεται, βρίσκεται στα αριστερά του και καθώς της απλώνει το χέρι ο Γάλλος πρόεδρος, εκείνη σηκώνει το χέρι της προς το πρόσωπό του, σαν να τον χαστουκίζει.

Αρχικά το Ελιζέ αρνήθηκε την αυθεντικότητα της σκηνής. Ωστόσο, λίγο αργότερα, και μετά τον σάλο που προκάλεσε το βίντεο, αναγκάστηκε να ανασκευάσει.

Στενός συνεργάτης του προέδρου μίλησε για έναν καβγά συνηθισμένο για τα ζευγάρια. Στη συνέχεια, το περιβάλλον του Μακρόν προχώρησε και σε νέα εκδοχή. Σύμφωνα με έναν στενό συνεργάτη του ζευγαριού που αναφέρθηκε από τους δημοσιογράφους που συνόδευαν την αποστολή, δεν πρόκειται παρά για ένα αθώο παιχνίδι