Παρέμβαση εισαγγελέα για το αδιανόητο μπάχαλο και την ταλαιπωρία στην ΠΑΘΕ την Κυριακή

Δόθηκε εντολή για προκαταρκτική εξέταση ώστε να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ποινικά αδικήματα

focusfm.gr
8 Ιουλίου 2025, 11:26
Φωτογραφία:Parallaxi

Εισαγγελική έρευνα είναι σε εξέλιξη για το κυκλοφοριακό βραχυκύκλωμα στην ΠΑΘΕ το βράδυ της Κυριακής, από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ, που είχε ως αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουρές χιλιομέτρων κατά τις ώρες αιχμής, που συνήθως επιστρέφουν οι εκδρομείς.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι λόγω των οδικών έργων στη γέφυρα του Αλιάκμονα, οι οδηγοί στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη έμειναν για πολλές ώρες ακινητοποιημένοι μεταξύ Κατερίνης και διασταύρωσης Βέροιας.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης, Λεωνίδας Νικολόπουλος έδωσε εντολή στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να  ερευνηθεί αν στοιχειοθετούνται ποινικά αδικήματα με την απόφαση της εταιρείας να εκτελεστούν οι εργασίες στον αυτοκινητόδρομο που θα οδηγούσαν σε κυκλοφοριακή συμφόρηση την Κυριακή, ημέρα επιστροφής των εκδρομέων, με αποτέλεσμα να μειωθούν οι λωρίδες κυκλοφορίας και να σημειωθούν τεράστιες καθυστερήσεις.

Πηγή: voria.gr