Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ. Σύμφωνα με καταγγελία αγρότη από τη Λάρισα «έχουν δηλώσει 30 στρέμματα καλλιέργειας ρόκας σε κορυφή βουνού και μάλιστα αρδευόμενης όταν το συγκεκριμένο νησί είναι ηφαιστειογενές και δεν έχουν νερό να πιούνε».
Όπως αποκαλύπτεται ο αγρότης αυτός θα πληρωθεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ καθώς ο ΑΦΜ του βρίσκεται μεταξύ των16.000 «κόκκινων» ΑΦΜ που ξεμπλόκαρε ο κύριος Αυγενάκης για να καταφέρουν να λάβουν επιδότηση.
Αυτή είναι η Ελλάδα της Νέας Δημοκρατίας που ενισχύει με επιδοτήσεις “μαϊμού¨ αγρότες για εικονικές καλλιέργειες ενώ οι πραγματικοί αγρότες στερούνται πόρων για να καλλιεργήσουν τις εκτάσεις τους με αποτέλεσμα να τις βλέπουν να μαραζώνουν.
Δείτε στο 2.06



