Καταιγιστικός ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης που μίλησε σήμερα στο MEGA.
Ο Κυριάκος Βελόπουλος εξηγώντας γιατί δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο δήλωσε:
«Στη ζωή μου έχω μάθει ότι πρέπει να ζυγίζεις τα πράγματα πριν κάνεις κάτι. Αν τους ρωτήσεις τι γιορτάζουν ή τι κάνουν εκεί, δεν ξέρουν. Η αποκατάσταση της Δημοκρατίας έπεται από μία εθνική τραγωδία. Αντί να είμαστε σεμνοί και ταπεινοί, να τιμάμε τους νεκρούς στην Κύπρο, εμείς χαρωπά τα δυο χεράκια, πασαρέλα…. Όταν βλέπω τον Αυγενάκη να έχει το θράσος να πηγαίνει εκεί και να τον δέχονται κιόλας, ο κουμανταδόρος της Κρήτης με τους ‘Φραπέδες’, τι να συζητάμε; Αυτός θα έπρεπε να κρύβεται.
Δεν μπορείς μία εθνική τραγωδία να την προσπερνάς και να κάνεις εκδηλώσεις. Είναι ασόβαροι», συμπλήρωσε.
Ο Κυριάκος Βελόπουλος κατά την διάρκεια της συνέντευξης παρουσίασε το Πόθεν Έσχες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αποκαλύπτοντας πως πήρε 20.000 επιδότηση για ελαιόδεντρα.
Σε άλλο σημείο τόνισε πως είναι κατά της πολιτικής Δένδια για ξεπούλημα των στρατιωτικών εγκαταστάσεων.
«Αυτό που πάει να τα μεταφέρει σε ανεξάρτητο φορέα και να τα ξεπουλήσουν, αεροδρόμια και λιμάνια δεν έχουμε, δρόμους και στρατόπεδα δεν έχουμε, ελληνική γη δεν έχουμε, δεν θα μας μείνει τίποτα στο τέλος», ανέφερε.
Με αφορμή την αύξηση των μεταναστευτικών ροών και τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, σημείωσε:
«Είμαστε το μόνο κόμμα που έχει πρόγραμμα που λέμε βήμα βήμα πως θα λύσουμε το λαθρομεταναστευτικό. Στο θέμα της Λιβύης, θα είχα βυθίσει μέσα στο λιμάνι τα λαθρεμπόρικα ψαροκάικα. Δεν θα έμπαινε κανείς στη χώρα μου».
Το Λιμενικό αγοράζει από την Τουρκία λεωφορεία!
🔹Καταιγιστικός Βελόπουλος στο @MegaTvOfficial
και στην εκπομπή @koinoniaoramega αποκαθήλωσε τον Κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του
🔹Θα “κόβουμε” τα χέρια όποιου δέρνει γυναίκα.
🔹Ξεφτίλα η δεξίωση στο προεδρικό μέγαρο… pic.twitter.com/alIe494eA0— Κυριάκος Βελόπουλος (@velopky) July 25, 2025



