Σε ένα ακόμα επεισόδιο πολιτικής κωμωδίας που θυμίζει σαπουνόπερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε για μία φορά ακόμα το πραγματικό του πρόσωπο: Αυτό ενός πολιτικού χαμαιλέοντα που αλλάζει χρώματα ανάλογα με τον άνεμο της εξουσίας.
Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Λίγους μήνες νωρίτερα, ο Μητσοτάκης υποδέχτηκε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στο Μέγαρο Μαξίμου. Στο τραπεζάκι λοιπόν, εκτός από τον ελεεινό βάτραχο του Φενγκ Σούι, ο οποίος μάλιστα κάνει βέβηλη χειρονομία παρουσία του Αρχιεπισκόπου, δέσποζε η εμβληματική φωτογραφία από το Κογκρέσο: Ο ίδιος να λάμπει εν μέσω χειροκροτημάτων από την Κάμαλα Χάρις και τη Νάνσι Πελόζι. Η φωτογραφία κραύγαζε: «Είμαι ο αγαπημένος των Δημοκρατικών, ο ολετηρας της Ελλάδας για τα μάτια της «προοδευτικής Αμερικής». Αυτή η εικόνα, ήταν εκεί για να εντυπωσιάσει, να δείξει συμμαχίες, να χτίσει μύθο.
Και ξαφνικά, τσουπ! Στην συνάντηση με την Κίμπερλι Γκιλφόιλ, την εκλεκτή του Ντόναλντ Τραμπ, εμφανίζεται η ίδια φωτογραφία… αλλά κομμένη στο πλάι!!
Εξαφανισμένες η Χάρις και η Πελόζι, σαν να μην υπήρξαν ποτέ. Μόνο ο Μητσοτάκης, να παίρνει τα εύσημα. Μια τέτοια κίνηση όμως δεν είναι απλά γελοία, είναι εξευτελιστική. Είναι η απόδειξη ότι ο πρωθυπουργός μας δεν διστάζει να παίξει με την ιστορία, με τις εικόνες, με την αλήθεια, αρκεί να επιβιώσει ως χαμαιλέων της πολιτικής.


Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://voicenews.gr/o-mitsotakis-exafanise-fotografies-gia-na-min-tis-dei-i-kiberli/



