Μπορεί ο Πρωθυπουργός να απορρίπτει τα σενάρια της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες επαναλαμβάνοντας πως οι εκλογές θα γίνουν το 2027 ωστόσο φαίνεται πως οι προετοιμασίες, έχουν ήδη ξεκινήσει.
Πιο συγκεκριμένα το υπουργείο Εσωτερικών, που είναι υπεύθυνο για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών όχι μόνο δημοσίευσε στην Διαύγεια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης του Ολοκληρωμένου Συστήματος Υποστήριξης Εκλογικών Διαδικασιών (ΟΣΥΕΔ), αλλά ήδη έχει προβεί και στην ανάθεση στην Singular Logic.
Διαβάστε περισσότερα στο https://voicenews.gr/myrisan-ekloges-to-ypourgeio-esoterikon-anethese-stin-singular-logic-thn-syntirisi-ton-ilektronikon-ypiresion-gia-tis-ekloges/



