“Σε πολιορκία” το αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης όπου η οργή των αγροτών ξεχειλίζει

«Mην έρθεις» – Ανεπιθύμητος για τους αγρότες ο Μητσοτάκης

focusfm.gr
11 Νοεμβρίου 2025, 09:09
"Σε πολιορκία" το αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης όπου η οργή των αγροτών ξεχειλίζει

Εκατοντάδες τρακτέρ συγκεντρώθηκαν και “πολιορκούν” το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης ενόψει της άφιξης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ και κλούβες, κάποιες από τις οποίες έχουν τοποθετηθεί πάνω στον δρόμο, αποκλείοντας την πρόσβαση από και προς Απαλό.

Όπως έχει ανακοινωθεί ο πρωθυπουργός θα μεταβεί, στην Κομοτηνή όπου θα επισκεφθεί τον Σταθμό Συμπίεσης Φυσικού Αερίου της ΔΕΣΦΑ στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής και τις εγκαταστάσεις της εταιρείας Interplast.

Την προηγούμενη εβδομάδα οι αγρότες του Έβρου είχαν παρατάξει και πάλι τα τρακτέρ τους έξω από το αερδορόμιο Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να «υποδεχθούν» τον Πρωθυπουργό που θα πήγαινε στην Κομοτηνή ωστόσο ο Πρωθυπουργός δεν παρευρέθηκε καθώς όπως ανακοινώθηκε αντιμετώπιζε προβλημάτα υγείας.

Σήμερα θα πάει ή θα ακυρώσει και πάλι το ταξίδι του;  Για τους αγρότες πάντως είναι ανεπιθύμητος, τον καλούν να ματαιώσει την επίσκεψή του.