Από αστυνομικούς περιπολικού της Άμεσης Δράσης συνελήφθησαν, βραδινές ώρες της 11-9-2026 στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στην Αθήνα νεαροί αλλοδαποί, ηλικίας 18 και 16 ετών που διέπραξαν ληστεία σε βάρος 79χρονης ημεδαπής στον Άγιο Παντελεήμονα.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίου Παντελεήμονα για ληστεία κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, οι -2- αλλοδαποί, βραδινές ώρες της 11-9-2026 στον Άγιο Παντελεήμονα, μαζί με ακόμα -3- άτομα, προσέγγισαν 79χρονη, η οποία κινούνταν πεζή μαζί με την κόρη της και με χρήση βίας, της αφαίρεσαν χρυσή αλυσίδα λαιμού.
Χαρακτηριστικό της θρασύτητας των δραστών είναι το γεγονός ότι έριξαν την 79χρονη στο έδαφος, με σκοπό να της αφαιρέσουν και την τσάντα της, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της και την διακομιδή της σε νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και το σώμα.
Άμεσα ενημερώθηκε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης και αστυνομικοί περιπολικού της Άμεσης Δράσης μετά από συνεχείς αναζητήσεις στην περιοχή, εντόπισαν τους -2- αλλοδαπούς, τους ακινητοποίησαν και τους οδήγησαν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίου Παντελεήμονα όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ληστείας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.




