Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή Πιερίας της Ν.Δ., Σπύρου Κουλκουδίνα, σχετικά με τις αυξήσεις στην τιμή της βενζίνης.
Μιλώντας στο κανάλι της Βουλής, ο «γαλάζιος» βουλευτής επικαλέστηκε την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας για να υποστηρίξει ότι η ελληνική οικονομία αντέχει και ότι παρά τις αυξήσεις στα πρατήρια η κίνηση των οχημάτων δεν έχει μειωθεί.
«Η ελληνική οικονομία προς το παρόν αντέχει», δήλωσε στο κανάλι της Βουλής.
«Γεμάτη η λεωφόρος Συγγρού. Η κίνηση στους δρόμους είναι ένας δείκτης. Υπάρχει κανένας δείκτης που να δείχνει ότι η τιμή στην βενζίνη αυξήθηκε, μειώθηκε; Κανένας δείκτης», είπε ο βουλευτής Πιερίας της ΝΔ. Και συνεχίζοντας, παρέπεμψε στα μέσα μαζικής μεταφοράς.
«Όταν κάποιος δεν το αντέχει, χρησιμοποιεί μέσα μεταφοράς ξέρετε. Αν δεν το αντέχεις να δώσεις 10 ευρώ βενζίνη για να πας και να έρθεις στην δουλειά σου, τα χρησιμοποιείς. Τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τα οποία έχουν εκσυγχρονιστεί πολύ τα τελευταία χρόνια δεν έχει αυξηθεί η κίνησή τους. Δεν είναι καμία δικαιολογία αυτό, λέω τι συμβαίνει την πραγματικότητα».



