Αποκαλυπτικός στον Focus FM 103.6 και στην εκπομπή “Κόντρα στο Σύστημα” με τον ψυχολόγο Γρηγόρη Σερέτη ο κ. Γεώργιος Χατζηγεωργίου, πρόεδρος Ένωσης Καταναλωτών για την ενημέρωση και προστασία των Ελλήνων πολιτών.
Έκανε λόγο για απάτη των Τραπεζών εις βάρος των Ελλήνων, αναφέρθηκε στα παιχνίδια που παίζονται στην πλάτη των δανειοληπτών καθώς και στην παράνομη δράση των εταιρειών Διαχείρισης Απαιτήσεων, σημειώνοντας παράλληλα ότι υπάρχουν τρόποι ώστε ο Έλληνας πολίτης να προστατεύσει την περιουσία, του σύμφωνα με τους νόμους της Ελληνικής δικαιοσύνης.
Όπως χαρακτηριστικά είπε: “Το άρθρο 17 του Ελληνικού Συντάγματος καθώς και το ακόμη ισχυρότερο άρθρο 17 της Ε.Ε., απαγορεύουν την αρπαγή της πρώτης κατοικίας πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης”.
Επιτρέπεται η αναπαραγωγή του περιεχομένου της είδησης μόνο εφόσον υπάρχει αναφορά της πηγής: Focus FM 103.6 https://focusfm.gr/
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό που ακολουθεί:



