Προ των πυλών είναι ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης με τον πανικόβλητο Μητσοτάκη να καταλήγει όπως φαίνεται στην ανακύκλωση των ίδιων προσώπων που θα διαχειριστούν την πολιτική φθορά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν σήμερα Παρασκευή (14/03) ή το αργότερο αύριο Σάββατο.

Με βάση τα δεδομένα ο Κωστής Χατζηδάκης θα μετακομίσει στο Μαξίμου, όπου θα αναλάβει τη θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και πλέον αναβαθμίζεται στο εσωτερικό της γαλάζιας παράταξης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ως νέος υπουργός Οικονομικών ο Κυριάκος Πιερρακάκης. Η περίπτωση της μετακίνησης του κ. Πιερρακάκη στο υπουργείο Οικονομικών, ενδέχεται να φέρει την Σοφία Ζαχαράκη στο υπουργείο Παιδείας.
Ο Σταύρος Παπασταύρου ή ο Μάκης Βορίδης ενδέχεται να μετακινηθεί στο υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος.
Στο υπουργείο Μεταφορών αναμένεται να μετακινηθεί ο Θάνος Πλεύρης, και ως αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.
Ο Βασίλης Κικίλιας ή ο Νότης Μυταράκης ενδέχεται να μετακινηθεί στο υπουργείο Ναυτιλίας.
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, αμετακίνητος φαίνεται να παραμένει ο Άδωνις Γεωργιάδης στο υπουργείο Υγείας και ο Γιώργος Φλωρίδης στο υπουργείο Δικαιοσύνης.
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης δεν αναμένεται τελικά να αποχωρήσει από το υπουργείο Εξωτερικών προκειμένου να επιστρέψει στον στενό πυρήνα του Μαξίμου.



