Αναβλήθηκαν οι αγώνες του Προμηθέα με Άρη και Παναθηναϊκό

focusfm.gr
13 Μαρτίου 2021, 16:51
Αναβλήθηκαν οι αγώνες του Προμηθέα με Άρη και Παναθηναϊκό

Την αναβολή των αναμετρήσεων του Προμηθέα με τον Άρη και τον Παναθηναϊκό για την Basket League, λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στην Πατρινή ομάδα, ανακοίνωσε και επίσημα ο ΕΣΑΚΕ.

Στον Προμηθέα μετρούν οκτώ κρούσματα, από τα οποία τα πέντε αφορούν σε παίκτες και τα υπόλοιπα τρία σε μέλη του τεχνικού επιτελείου.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο ΕΣΑΚΕ θα ορίσει τα δύο παιχνίδια σε νέες ημερομηνίες.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ έχει ως εξής:

«Στο πλαίσιο του καθιερωμένου ελέγχου της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας εντοπίστηκαν πέντε κρούσματα κορωνοϊού. Με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, αναβάλλονται η προγραμματισμένη για σήμερα (13/3) αναμέτρηση Προμηθέας – Άρης για την 17η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League και η προγραμματισμένη για την προσεχή Τρίτη (16/3) συνάντηση Προμηθέας – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ της 2ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Πάτρας θα ακολουθήσει τη διαδικασία που περιγράφεται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΣΑΚΕ εγκεκριμένο από την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ, ενώ οι αγώνες θα οριστούν σε νέες ημερομηνίες».