Απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα χτες το μεσημέρι σε βενζινάδικο έξω από τη Θεσσαλονίκη με βενζινά ο οποίος κατάφερε να χωρέσει 47 λίτρα καυσίμου σε 45αρι ντεπόζιτο.
Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην ιστοσελίδα thestival.gr, o ιδιοκτήτης ενός αυτοκινήτου διαπίστωσε με έκπληξη ότι το ρεζερβουάρ χωρητικότητας 45 λίτρων γέμισε με 46,71 λίτρα πετρέλαιο, ενώ, όπως υποστήριξε, το ντεπόζιτο δεν ήταν άδειο. Όταν ρώτησε τον υπάλληλο πώς γίνεται να «χωράνε» σχεδόν 47 λίτρα σε ένα 45άρι ρεζερβουάρ, εκείνος απάντησε: «Καμιά φορά συμβαίνει», προσπαθώντας να δικαιολογηθεί.
Ο καταγγέλλων μαζί με τον συνεπιβάτη του αναγκάστηκαν να φύγουν από το σημείο λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης και δεν κάλεσαν άμεσα την Αστυνομία. Στη συνέχεια προσπάθησε επανειλημμένα να επικοινωνήσει με το 1520 για να υποβάλει καταγγελία, χωρίς όμως να βρει ανταπόκριση. Τελικά, κατέθεσε την καταγγελία του στην ΑΑΔΕ.



