Άρης: Αγωνία για Μήτρου Λόνγκ και Μπράις Τζόουνς

focusfm.gr
15 Φεβρουαρίου 2026, 14:58

Σημαντική θεωρείται η σημερινή ημέρα για τον Άρης Θεσσαλονίκης, καθώς θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση των Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ και Μπράις Τζόουνς μετά τα προβλήματα που προέκυψαν στην αναμέτρηση με τη ΑΟ Μυκόνου.

Ο Μήτρου-Λονγκ δεν αγωνίστηκε, αφού πριν από το παιχνίδι ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στη γάμπα από χτύπημα που είχε δεχθεί στον αγώνα με την U-BT Cluj-Napoca. Ο γκαρντ αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού και να καθοριστεί η διαχείρισή του ενόψει του Final 8 Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ.

Από την πλευρά του, ο Τζόουνς υπέστη μυϊκό σπασμό στη δεξιά ωμοπλάτη και δεν ξεκίνησε στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο δοκίμασε στη συνέχεια και χρησιμοποιήθηκε από τον Ιγκόρ Μίλιτσιτς.

Περισσότερα για την κατάσταση των δύο παικτών θα γίνουν γνωστά μέσα στη μέρα, πριν από την αναχώρηση της αποστολής για το Ηράκλειο.