Άρης: Μοκόκα και Θανάσης Αντετοκούνμπο ολοκληρώνουν το παζλ

focusfm.gr
3 Αυγούστου 2026, 12:11

Ο Άρης βρίσκεται στην τελική ευθεία του μεταγραφικού του σχεδιασμού, με το ρόστερ της νέας σεζόν να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας, που αναμένεται μετά τις 15 Αυγούστου.

Μετά την απόκτηση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να ολοκληρώσουν ακόμη δύο κινήσεις. Ο Άνταμ Μοκόκα προορίζεται να ενισχύσει την περιφέρεια, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα προσθέσει λύσεις στις θέσεις των φόργουορντ και των ψηλών.

Παράλληλα, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο παραχώρησης του Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ με τη μορφή δανεισμού, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει ακόμη μία προσθήκη κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, εφόσον ο Βασίλης Σπανούλης διαπιστώσει ανάγκη για περαιτέρω ενίσχυση.