Με άσχημες ειδήσεις ξεκίνησε ο νέος κύκλος των προπονήσεων του Άρη, με την είδηση πως ο Μάνου Γκαρθία υποβλήθηκε σε εξετάσεις, μετά από έντονες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς το προηγούμενο διάστημα.
Οι φόβοι των γιατρών του Άρη επιβεβαιώθηκαν, με τα αποτελέσματα να δείχνουν σύνδρομο κοιλιακών – προσαγωγών.
Πρόκειται για το ίδιο ζήτημα που ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια τον Φαμπιάνο και θέλει ιδιαίτερα προσεκτική διαχείριση, με τον παίκτη να ξεκινά ήδη εξειδικευμένο πρόγραμμα θεραπείας ώστε να υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις και να αποφύγει την επέμβαση.
Πλέον ο Ισπανός είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την αναμέτρηση μετά την επανέναρξη, απέναντι σε Βόλο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία 2-3 εβδομάδων.



