Δεν ήταν ποινική δίωξη, είναι προκαταρτική εξέταση

focusfm.gr
5 Μαΐου 2025, 14:08
Δεν ήταν ποινική δίωξη, είναι προκαταρτική εξέταση

Κατόπιν εξωδίκου δηλώσεως που εστάλη στο ραδιοφωνικό σταθμό Focus FM 103.6 και στον Σερέτη Γρηγόρη, η Πρόεδρος του κόμματος Φωνή Λογικής επιθυμεί να διευκρινιστεί ότι, μετά από τις καταγγελίες για πλαστές υπογραφές στην ιδρυτική πράξη του κόμματος της, έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία, η οποία βρίσκεται στο στάδιο προκαταρκτικής εξέτασης, όπως η ίδια εξωδίκως δηλώνει, και δεν έχει ασκηθεί ακόμη ποινική δίωξη.

Όλες οι πληροφορίες μεταδόθηκαν από το σταθμό μας στο πλαίσιο δημοσιογραφικού ρεπορτάζ από καταγγέλλοντες και εμπλεκόμενους στην υπόθεση, η οποία τελεί υπό διερεύνηση.

Τέλος, δηλώνουμε ότι δεν υιοθετούμε κανένα χαρακτηρισμό από όσους αναφέρθηκαν στις από 7-4, 14-4 και 16-4-2025 εκπομπές της ραδιοφωνικού παραγωγού, κας Εύης Καγιά, για κανέναν- καμία Πρόεδρο κόμματος.

Η δημοσιογραφική ομάδα του Focus FM 103.6.