Δύο μέλη του ΠΑΣΟΚ φέρονται να εμπλέκονται στη σπείρα που εκβίαζε μαγαζάτορες -Αναστάλθηκε η κομματική τους ιδιότητα

focusfm.gr
9 Ιουλίου 2024, 18:45
Δύο μέλη του ΠΑΣΟΚ φέρονται να εμπλέκονται στη σπείρα που εκβίαζε μαγαζάτορες -Αναστάλθηκε η κομματική τους ιδιότητα

Δύο μέλη του ΠΑΣΟΚ καθώς και υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού φέρονται να εμπλέκονται σε σπείρα που εκβίαζε καταστηματάρχες, με τη Χαριλάου Τρικούπη να προχωράει άμεσα στην αναστολή της κομματικής τους ιδιότητα.

Τα δύο μέλη του ΠΑΣΟΚ αντιμετωπίζουν την κατηγορία της συμμετοχής σε κύκλωμα που εκβίαζε επιχειρηματίες αποκομίζοντας χρηματικά ποσά με αντάλλαγμα την αποφυγή ελέγχων και τη διαγραφή παραβάσεων παραβάσεις.

Στην συγκεκριμένη υπόθεση εμπλεκόμενα είναι συνολικά 14 άτομα, ανάμεσά τους και υπάλληλοι του δήμου Αθηναίων ενώ ο «τζίρος» τους φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να ξεπερνάει τις 700.000 ευρώ το χρόνο.

'; var d = f.contentWindow.document; d.open(); d.write(html); d.close(); })();
";var d = f.contentWindow.document; d.open(); d.write(html); d.close(); })();