Ελεύθεροι αφέθηκαν οκτώ κατηγορούμενοι για άγριο οπαδικό επεισόδιο που έγινε το 2019

focusfm.gr
22 Σεπτεμβρίου 2023, 18:53
Ελεύθεροι αφέθηκαν οκτώ κατηγορούμενοι για άγριο οπαδικό επεισόδιο που έγινε το 2019

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των απολογιών των οκτώ κατηγορουμένων για την άγρια επίθεση, με οπαδικά κίνητρα, σε βάρος τεσσάρων φίλων του ‘Αρη, το καλοκαίρι του 2019, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, που είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός από αυτούς – ηλικίας 20 ετών – που παρέμεινε επί οκτώ μέρες σε κώμα.

Σήμερα πέρασαν την πόρτα της 2ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης άλλοι πέντε κατηγορούμενοι και – όπως οι πρώτοι τρεις των οποίων οι απολογίες προηγήθηκαν χθες – αφέθηκαν ελεύθεροι: οι περισσότεροι με περιοριστικούς όρους (εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και απαγόρευση εξόδου). Όπως έγινε γνωστό, άπαντες αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στο επίδικο περιστατικό.

Οι οκτώ κατηγορούμενοι – φερόμενοι οπαδοί του ΠΑΟΚ και ηλικίας 19 έως 26 ετών – είχαν καταστεί κατηγορούμενοι ύστερα από πολύμηνη αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης. Τους ασκήθηκε ποινική δίωξη μεταξύ άλλων για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, σε βαθμό κακουργήματος, αλλά και σειρά άλλων πλημμελημάτων, συνδεόμενων με τον Αθλητικό Νόμο.

'; var d = f.contentWindow.document; d.open(); d.write(html); d.close(); })();
";var d = f.contentWindow.document; d.open(); d.write(html); d.close(); })();