Ελληνική Λύση: "Οι 350 τόνοι εκρηκτικά με νταλίκες στο Λαύριο επιβεβαιώνουν ότι η μεγαλύτερη «συνωμοσία» κατά της Ελλάδας είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη"

"18 νταλίκες φορτωμένες με εκρηκτική ύλη ΤΝΤ, συνολικού βάρους 350 τόνων, διήλθαν από τους δρόμους του Λαυρίου χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των αρμόδιων αρχών, όπως το Λιμενικό, η Αστυνομία, αλλά και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας!" τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση

"Η αδιανόητη αυτή υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από κινητοποίηση των κατοίκων, την ώρα μάλιστα που ο πρωθυπουργός κατήγγειλε «θεωρίες συνωμοσίας»! Επιβεβαιώνεται πλέον ότι η μεγαλύτερη και καθόλου θεωρητική «συνωμοσία» κατά της Ελλάδας, είναι η ίδια η κυβέρνηση Μητσοτάκη" επισημαίνει το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.