«Παρά τους προπαγανδιστικούς ισχυρισμούς της κυβέρνησης, η ενδοοικογενειακή βία διώκεται αυτεπαγγέλτως με τον ν. 3500/2006, άρθρο 17. Το περιβόητο «ακαταδίωκτο Φλωρίδη», αίρεται σε περίπτωση ψεύδους καταγγελίας!» τονίζει σε ανακοίνωση η Ελληνική Λύση.
«Αντί λοιπόν η κυβέρνηση να πανηγυρίζει, θα έπρεπε να απολογείται που με το νόμο Μητσοτάκη – Φλωρίδη αφέθηκε ελεύθερος ο μετέπειτα συζυγοκτόνος του Μενιδίου, ο οποίος μάλιστα είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία με αποτέλεσμα να κατασφάξει τη σύζυγο του, όπως επίσης ο αλλοδαπός βιαστής της Ομόνοιας που κρατούσε αιχμάλωτη, βίαζε και βασάνιζε επί ώρες μια νεαρή γυναίκα.
Όσο υπάρχει η Ελληνική Λύση, κανείς δεν θα παίζει με τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού» επισημαίνει στην ίδια ανακοίνωση το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.




