Κάθετος ο Γρηγόρης Σερέτης : «Δεν χωράει διάλογος με την κυβέρνηση» – Focus FM 103.6

focusfm.gr
24 Ιανουαρίου 2024, 11:58
Κάθετος ο Γρηγόρης Σερέτης : «Δεν χωράει διάλογος με την κυβέρνηση» - Focus FM 103.6

Ο αγρότης Βαγγέλης Παναγιώτου, μίλησε στον Focus FM 103.6 και στην εκπομπή “Κόντρα στο Σύστημα” με τον ψυχολόγο Γρηγόρη Σερέτη, για την κατάσταση των καλλιεργειών στη Θεσσαλία, μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, αλλά και για τα χρόνια προβλήματα των αγροτών.

«Τα χωράφια είναι πλημμυρισμένα, έχουν πολύ νερό και δεν μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε αυτά», 140.000 στρέμματα στον νομό Λάρισας παραμένουν κάτω από τα νερά» είπε αρχικά.

«Είμαστε άνεργοι και ανεπάγγελτοι, δεν έχουμε κτήματα να καλλιεργήσουμε και ακόμη δεν έχουμε δει ουσιαστικές κινήσεις από την κυβέρνηση. «Αυτό που βλέπουμε είναι αδιαφορία» τόνισε ο κ Παναγιώτου.

«Τα χωράφια είναι πλημμυρισμένα, σε πολλά αν και υποχώρησαν τα νερά, παραμένουν ακατάλληλα για καλλιέργεια. Δεν έχουμε πάρει αποζημιώσεις, πως θα πορευτούμε τα επόμενα χρόνια» αναρωτήθηκε.

Ως προς το κόστος παραγωγής, σημείωσε ότι είναι πολύ υψηλό σε αντίθεση με το εξωτερικό.

«Η ενέργεια, τα καύσιμα μας, οι επιδοτήσεις είναι θέματα που μας πονούν».

Ακούστε εδώ όλη τη συζήτηση: