Κωνσταντίνος Τασούλας: Ο βίος και η πολιτεία του υποψηφίου ΠτΔ = Τέμπη, γάμος ομοφυλόφιλων, Αζόφ, υποχρεωτικότητες εμβολίων

Ο Κώστας Τασούλας είναι το πρόσωπο που επέλεξε να προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

focusfm.gr
16 Ιανουαρίου 2025, 16:42
Κωνσταντίνος Τασούλας: Ο βίος και η πολιτεία του υποψηφίου ΠτΔ = Τέμπη, γάμος ομοφυλόφιλων, Αζόφ, υποχρεωτικότητες εμβολίων

Ο πρωθυπουργός, στο τηλεοπτικό διάγγελμα του έπλεξε το εγκώμιο του κ. Τασούλα η προσήλωση του οποίου στη ΝΔ και τον αρχηγό της είναι γνωστη.

Ποιος όμως είναι ο εκλεκτός του πρωθυπουργού, Κώστας Τασούλας;

Ο κύριος Τασούλας σε όλα τα κρίσιμα θέματα όπως το  έγκλημα Τεμπών – έκανε τα πάντα για να στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όχι τη διερεύνηση της αλήθειας. 

  • Είναι εκείνος που μια εβδομάδα ακριβώς μετά το έγκλημα των Τεμπών και πριν ζητήσει να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σε μια σχεδόν άδεια Βουλή… έκανε λόγο για διάγνωση, απόδοση ευθύνης και διόρθωση, ως ελάχιστο καθήκον της Πολιτείας απέναντι στους νεκρούς… Σχεδόν 2 χρόνια μετά ΤΙΠΟΤΑ από αυτά δεν έχει γίνει…
  • Ειναι εκείνος που ως Πρόεδρος της Βουλής κράτησε επί μακρόν τον φάκελο της Ευρωπαϊκής Εισαγγελέως για την σύμβαση 717 των σιδηροδρόμων και την δικογραφία για τα Τέμπη και δεν τις παρέδωσε ως όφειλε άμεσα στα μελη της εξεταστικής επιτροπής για το έργο τους αλλά μόνο μετά την έκδοση του απαλλακτικού πορίσματος της πλειοψηφίας.
  • Είναι εκείνος που δέχθηκε να μιλήσουν οι ναζιστές των Αζόφ εντός του ελληνικού Κοινοβουλίου.
  • Είναι εκείνος που υπερασπίστηκε  την woke ατζέντα.
  • Είναι επίσης εκείνος που προσφάτως υπερψήφισε τον νόμο για τον γάμο και την υιοθεσία από ΛΟΑΤΚΙ και μάλιστα στην ομιλία του την ημέρα της ψήφισης του κατάπτυστου νομοσχεδίου είπε ξεκάθαρα ότι οι άνθρωποι αυτοί αναλαμβάνουν ευθύνη να μεγαλώσουν τα παιδιά τους… Ήξερε λοιπόν πολύ καλά ότι το όλο σκηνικό έγινε για την τεκνοθεσία των ομοφυλόφιλων ζευγαριών
  • Είναι επίσης εκείνος που για τα εμβόλαι του covid έλεγε: «Δεν υπάρχει υποχρεωτικότητα εμβολιασμών. Καλώ τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να απολαύσουν αυτήν την πρωτόγνωρη γοητεία ευθύνης και ελευθερίας που τους χαρίζει η εξασφάλιση της υγείας τους από τον εμβολιασμό».

Επίσης υπάρχει και ένα ακόμα θέμα από το παρελθόν και συγκεκριμένα μια υπόθεση από την εποχή που ήταν Δήμαρχος Κηφισιάς. Έχοντας βουλευτική ασυλία, οδήγησε κατ’ αποτέλεσμα σε καταδίκη την Ελλάδα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, για παραβίαση του δικαιώματος πρόσβασης στην Δικαιοσύνη, στην υπόθεση Τσαλκιτζής κατά Ελλάδας και την απόφαση της 16.11.2006.