Το δρόμο για τις φυλακές Τρίπολης πήρε ο 26χρονος Αφγανός, ο οποίος κατηγορείται ότι σε ασελγείς πράξεις σε βάρος 11χρονου αγοριού.
Όλα ξεκίονησαν όταν κάτοικος χωριού της Μεσαράς στο Ηράκλειο, αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι του το μεσημέρι της Κυριακής και άφησε έναν 27χρονο Αφγανό που δούλευε στα χωράφια του να προσέχει τον 11χρονο γιο του. Όταν επέστρεψε, το παιδί του αποκάλυψε ότι ο αλλοδαπός του ζήτησε επιτακτικά να «χαϊδέψει» τα γεννητικά του όργανα, πράγμα που αναγκάστηκε να κάνει παρά τις αντιρρήσεις του.
Ο πατέρας πήγε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου κατήγγειλε όσα του ανέφερε το παιδί του.
Ο 27χρονος Αφγανός συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου. Μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου και την απολογία του στον ανακριτή, αποφασίστηκε η προφυλάκισή του και ήδη κρατείται στις φυλακές Τρίπολης.



