Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Τετάρτης (29/4) σε ξενοδοχείο στην Κρήτη, όταν ένας εργαζόμενος σε μονάδα στα Μάλια ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία, έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος περίπου 2,5 μέτρων μέσα σε άδεια πισίνα.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, το περιστατικό κινητοποίησε άμεσα τις αρχές, με δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ και του ΕΚΑΒ να σπεύδουν στο σημείο.
Πρώτοι έφτασαν πυροσβέστες από τον Σταθμό Χερσονήσου, οι οποίοι προχώρησαν στον απεγκλωβισμό του τραυματία από την πισίνα. Στη συνέχεια, ο εργαζόμενος παραδόθηκε στους διασώστες του ΕΚΑΒ, έχοντας ήδη ανακτήσει τις αισθήσεις του.
Ο άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ τα αίτια του συμβάντος παραμένουν υπό διερεύνηση.


