Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται από χθες οι Αρχές στο Ηράκλειο, μετά την εξαφάνιση ενός 70χρονου άνδρα στην ευρύτερη περιοχή της λεωφόρου Παπαναστασίου.
Ο ηλικιωμένος δεν επέστρεψε στην οικία του, γεγονός που κινητοποίησε άμεσα τόσο την οικογένειά του όσο και τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, ο άνδρας αποχώρησε το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας από φυσιοθεραπευτήριο της περιοχής. Κατά τη διαδρομή, φέρεται να έχασε τον προσανατολισμό του, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να εντοπίσει τον δρόμο της επιστροφής.
Σε φωτογραφία που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας φαίνεται ο αγνοούμενος να κινείται στην οδό Ούλωφ Πάλμε, κατευθυνόμενος νότια, προς τη συνοικία Βασιλειές.
Η ανησυχία εντείνεται από το γεγονός ότι ο 70χρονος κατάφερε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τους οικείους του, ενημερώνοντάς τους ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο και δεν γνωρίζει πού ακριβώς βρίσκεται. Παράλληλα, αναφέρεται ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.
Πηγή: neakriti



