«Εάν η κυβέρνηση θέλει να χτυπήσει την ακρίβεια, πρέπει να κάνει ό,τι έκανε ο Τραμπ στις ΗΠΑ με τα ακριβά φάρμακα. Να «κόψει χέρια και κεφάλια» κλεφτών και απατεώνων, που αισχροκερδούν εις βάρος του Έλληνα φτωχού πολίτη» τονίζει στη δήλωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.
«Παραδείγματος χάριν, ακόμη και φυλάκιση. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να σταματήσει την αισχροκέρδεια, την ακρίβεια «κόβοντας τα χέρια» των κερδοσκόπων, μιζαδόρων και διεφθαρμένων, γιατί πολύ απλά, αν το κάνει αυτό, τότε στο Μαξίμου λίγοι θα έχουν χέρια» επισημαίνει ο Κυριάκος Βελόπουλος.
Δέιτε τη δήλωση στο βίντεο που ακολουθεί:
Να “κόψουμε τα χέρια” των κερδοσκόπων που πλουτίζουν εις βάρος των Ελλήνων
Εάν η κυβέρνηση θέλει να χτυπήσει την ακρίβεια, πρέπει να κάνει ό,τι έκανε ο Τραμπ στις ΗΠΑ με τα ακριβά φάρμακα.
Να «κόψει χέρια και κεφάλια» κλεφτών και απατεώνων, που αισχροκερδούν εις βάρος του Έλληνα… pic.twitter.com/5sthFXiHiC— Κυριάκος Βελόπουλος (@velopky) September 10, 2025



