«Διαρρήξεις, βιασμοί, δολοφονίες, καθημερινά φαινόμενα στην ελληνική κοινωνία. Και τώρα ο κος Χρυσοχοΐδης πήρε την απόφαση να κάνει τηλεδιάσκεψη με δυόμιση χιλιάδες αστυνομικούς για την ενδοοικογενειακή βία» τονίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.
«Με τηλεδιασκέψεις δεν κάνεις διοίκηση. Δεν ασκείς διοίκηση. Δεν κυβερνάς. Ούτε κάνεις αστυνομία. Απλά κάνεις επικοινωνία και όχι ουσία» επισημαίνει στην ίδια δήλωση ο Κυριάκος Βελόπουλος.
Δείτε τη δήλωση:
Ανομία, αταξία και…κυβερνητική ανυπαρξία
Διαρρήξεις, βιασμοί, δολοφονίες, καθημερινά φαινόμενα στην ελληνική κοινωνία. Και τώρα ο κος Χρυσοχοΐδης πήρε την απόφαση να κάνει τηλεδιάσκεψη με δυόμιση χιλιάδες αστυνομικούς για την ενδοοικογενειακή βία. Με τηλεδιασκέψεις δεν κάνεις… pic.twitter.com/iPXKXOcLfN— Κυριάκος Βελόπουλος (@velopky) April 5, 2024



