Δήλωση – αναφορικά με την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Μάλτα όπου θα μιλήσει για το μεταναστευτικό – έκανε σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.
Αναλυτικά αναφέρει:
«Ο πρωθυπουργός, οπαδός του μπολιάσματος της Ελλάδος, με κάθε λογής εισερχόμενο από τα σύνορά μας παράνομα, έρχεται σήμερα να επισκεφθεί τη Μάλτα, για να μιλήσει και πάλι, εκλιπαρώντας τους Ευρωπαίους, για το μεταναστευτικό.
Όταν είσαι ελκυστικός τόπος προορισμού, με δηλώσεις του ιδίου του πρωθυπουργού, πώς θα αποτρέψεις της είσοδο;
Πρέπει λοιπόν να πούμε στον Έλληνα πρωθυπουργό, ότι πρέπει να λάβει τα μέτρα της Ελληνικής Λύσης: Push back παντού, θωρακισμένα σύνορα, για να μην γίνει η Ελλάδα Σουηδία, όπου κατέβηκε ο στρατός για να επιβάλει την τάξη.
Μόνο με Ελληνική Λύση θα τελειώσει η αθρόα είσοδος λαθρομεταναστών».
Δείτε τη δήλωση:
Ο Κυριάκος Βελόπουλος για την επίσκεψη του Μητσοτάκη στη Μάλτα και στο μεταναστευτικό pic.twitter.com/joIsJecgVR
— Voice News (@apokalyptikodel) September 29, 2023




