Μαφιόζικη εκτέλεση 44χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων σημειώθηκε στις 2:00 τα ξημερώματα, στην οδό Ηλία Ηλιού και Φρατζή, στον Νέο Κόσμο, στην Αθήνα.
Οι δράστες, σύμφωνα με την ΕΡΤ, πλησίασαν το θύμα, που βρίσκονταν στο αυτοκίνητό του έξω από το βενζινάδικο και πυροβόλησαν δεκάδες φορές με αυτόματο οπλοπολυβόλο. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνέλεξαν πάνω από 80 κάλυκες. Ο 44χρονος έπεσε νεκρός στο έδαφος ενώ το μαύρο τζιπ του γέμισε τρύπες από τους γεμιστήρες που άδειασαν οι εκτελεστές. Σύμφωνα με πληροφορίες στο όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες επέβαιναν τουλάχιστον τρία άτομα.
Νωρίς το πρωί της Κυριακής, οι Αστυνομικοί εντόπισαν στο Δαφνί το τζιπ των εκτελεστών, το οποίο έκαψαν στη λεωφόρο Αθηνών, προκειμένου να σβήσουν τα ίχνη τους και εξαφανίστηκαν.
Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές το θύμα είχε σχέσεις με τη νύχτα και είχε γλιτώσει τελευταία στιγμή από απόπειρα δολοφονίας στο λιμάνι του Πειραιά το 2018.


