Συνελήφθη σήμερα (15-10-2026) το πρωί σε περιοχή της Ηπείρου από αστυνομικούς αρμόδιας υπηρεσίας νοσοκομειακός ιατρός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για δωροληψία.
Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, ο κατηγορούμενος ζήτησε από συγγενή ασθενούς το χρηματικό ποσό των -400- ευρώ προκειμένου να προβεί στη διενέργεια ιατρικής πράξης και τελικά συμφωνήθηκε το ποσό των -250- ευρώ, λόγω της δηλωθείσας αδυναμίας τού συγγενούς να συγκεντρώσει το ζητηθέν ποσό.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της καταγγελίας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον κατηγορούμενο εντός του νοσοκομείου, ενώ παραλάμβανε από τον συγγενή το χρηματικό ποσό των -200- ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Τα χρήματα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον συγγενή, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για οφθαλμίατρο του νοσοκομείου Αρτας ο οποίος ζήτησε «φακελάκι» για εγχείρηση καταρράκτη.



