Μεταβολή του καιρού στα βόρεια και τα κεντρικά με τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας. Στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά, το βόρειο Αιγαίο και το Ιόνιο νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες.
Στην υπόλοιπη χώρα σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες.
Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν το βράδυ στα βόρεια ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και από το βράδυ στο βόρειο Αιγαίο 7, πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια. Θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 21 με 22 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 22 με 25 και τοπικά στα νοτιοανατολικά ηπειρωτικά και τη νότια Κρήτη τους 26 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές που τις απογευματινές ώρες θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Βόρειοι 3 με 4 και από τις απογευματινές 5 με 6, πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Έως 21 με 22 βαθμούς Κελσίου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές που τις απογευματινές ώρες θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Βορείων διευθύνσεων 4 με 6 και από αργά το απόγευμα στα θαλάσσια – παραθαλάσσια τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Έως 21 με 22 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και στα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Ανεμοι: Δυτικοί 3 με 4, τοπικά στο Ιόνιο 5 και από το βράδυ βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Έως 24 με 25 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από τις απογευματινές ώρες στα βόρεια και τα κεντρικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, από το απόγευμα βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία ενίσχυση.
Θερμοκρασία: Έως 25 και τοπικά στα νότια τους 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες.
Ανεμοι: Δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 και από τις βραδινές ώρες στα βόρεια βορειοανατολικοί έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Έως 24 με 25 και τοπικά στη νότια Κρήτη τους 26 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Στα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις. Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις βραδινές ώρες στις βορειότερες περιοχές θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Στα βόρεια από τις απογευματινές ώρες 5 με 6 ενισχυόμενοι το βράδυ τοπικά 7 και πιθανώς 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Έως 24 με 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το βράδυ πιθανόν στα βόρεια να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές.
Ανεμοι: Νοτίων διευθύνσεων 3 με 4 και από τις βραδινές ώρες στα βόρεια βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Έως 24 με 25 βαθμούς Κελσίου.



