ΠΑΟΚ: «Φουλάρει» για τα 9.000 διαρκείας – Ξεπέρασαν τις 8.400 οι ανανεώσεις

focusfm.gr
24 Ιουλίου 2026, 16:38

Με εντυπωσιακούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν, καθώς οι φίλοι του «Δικεφάλου» δείχνουν από νωρίς τη στήριξή τους στην ομάδα.

Μετά από μόλις πέντε ημέρες διάθεσης, ο αριθμός των διαρκείας έφτασε τα 8.435, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται πλέον μία ανάσα από το φράγμα των 9.000.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ με ανάρτησή της στα social media ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Η καλύτερη αρχή γράφεται μαζί σας. 8.435 φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν ήδη εξασφαλίσει τη θέση τους στην Τούμπα. Προχωράμε όλοι μαζί με θετική ενέργεια στη νέα εποχή».

Υπενθυμίζεται πως μέχρι τις 26 Ιουλίου βρίσκεται σε ισχύ η πρώτη περίοδος διάθεσης, κατά την οποία οι περσινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας έχουν τη δυνατότητα είτε να ανανεώσουν τη θέση τους με την ειδική τιμή ανανέωσης είτε να επιλέξουν διαφορετική θύρα ή θέση διατηρώντας το προνόμιο της ανανέωσης.