ΠΑΟΚ: Την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη ο Λουσέ

focusfm.gr
31 Ιουλίου 2026, 22:34

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μία ακόμη σημαντική μεταγραφική προσθήκη, καθώς ο Τομ Λουσέ αναμένεται να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή (2/8) στις 18:00, ώστε να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους «ασπρόμαυρους».

Ο 22χρονος Γάλλος χαφ αναχωρεί από τη Γαλλία μετά τη συμφωνία που επετεύχθη ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Νις, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια έπειτα από διαπραγματεύσεις των τελευταίων ημερών.

Αφού περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπογράψει το συμβόλαιό του, ο Λουσέ θα αποτελέσει την πέμπτη προσθήκη του ΠΑΟΚ στο φετινό μεταγραφικό παζάρι. Παράλληλα, θα βρει ξανά συμπαίκτη τον Μπατίστ Σανταμαρία, με τον οποίο συνυπήρξαν στη Νις.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν πλέον τη δυνατότητα να τον συμπεριλάβουν στην ευρωπαϊκή λίστα έως την Τετάρτη (5/8), ώστε να είναι διαθέσιμος για τις αναμετρήσεις με την Άντερλεχτ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.