Πειραιάς: Διαρρήκτες «πιάστηκαν» επ’ αυτοφώρω μέσα σε διαμέρισμα

«Γνώριμοι» των Αρχών οι δράστες

focusfm.gr
17 Αυγούστου 2026, 16:18
Θεσσαλονίκη: Διάρρηξη σε ζαχαροπλαστείο - Ο δράστης πήρε κέρματα και μια τούρτα // BINTEO

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, βραδινές ώρες της 12-8-2026 από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ./Γ.Α.Δ.Α. στην περιοχή του Πειραιά, -2- ημεδαποί, ηλικίας 47 και 32 ετών, κατηγορούμενοι για διακεκριμένη κλοπή κατά συναυτουργία και απείθεια.

Ειδικότερα, ανωτέρω αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους, έλαβαν σήμα από το Κέντρο Άμεσης Δράσης, αναφορικά με εν εξελίξει διάρρηξη σε διαμέρισμα στην περιοχή του Πειραιά.

Άμεσα μετέβησαν στο σημείο όπου εντόπισαν τους δράστες, οι οποίοι στη θέα τους, επιχείρησαν να διαφύγουν, ωστόσο ακινητοποιήθηκαν και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δημοτικού Θεάτρου.

Στην κατοχή τους εντοπίστηκε χειρουργική μάσκα, καπέλο καθώς και χρυσό δακτυλίδι που μόλις είχαν αφαιρέσει από το εν λόγω διαμέρισμα.

Σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει τις Αρχές για ομοειδή αδικήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.