Για την ακρίβεια στο ρεύμα και το ποιοί βρίσκονται τα funds που αγόρασαν τη ΔΕΗ μίλησε σήμερα στην Focus FM 103.6 και στην εκπομπή “Κόντρα στο Σύστημα” με τον ψυχολόγο Γρηγόρη Σερέτη ο Δημήτρης ο γνωστός στο ακροατήριο της εκπομπής “Τραπεζικός”.
«Με την αρχή του 2024 επανέρχεται η ρήτρα αναπροσαρμογής στο ηλεκτρικό ρεύμα και οι πιθανότητες είναι η ηλεκτρική ενέργεια ν ανέβει 200%. Το πόσο θ ανέβει θα οριστικοποιηθεί μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου. Μας έχουν κρύψει πολλά. Τα τέσσερα χρώματα στα νέα τιμολόγια του ρεύματος ανταποκρίνονται στις τέσσερις λειτουργίες του χρηματιστηρίου ενέργειας» είπε αρχικά.
«Όποιος κατέχει τη ΔΕΗ κυβερνάει την Ελλάδα γιατί η ΔΕΗ παράγει ένα βασικό αγαθό για την επιβίωση του ανθρώπου το ηλεκτρικό ρεύμα. Η ΔΕΗ κόπηκε σε κομμάτια και πουλήθηκε έναντι πινακίου φακής. Για ν αγοράσεις τη ΔΕΗ πρέπει να προσφέρεις τίμημα όσο κοστίζουν οι εγκαταστάσεις της ΔΕΗ σ όλη την Ελλάδα. Δεν θα μπορούσε να την αγοράσει κανείς χωρίς πολιτική βούληση. Η πώληση της βασίστηκε σε εικονική χρηματιστηριακή αξία και όχι στα πραγματικά περιουσιακά της στοιχεία. Είναι μια κολοσσιαία απάτη κι ένα τεράστιο σκάνδαλο η πώληση της» τόνισε επίσης.
Ακούστε ολόκληρη τη συζήτηση στο παρακάτω ηχητικό:



