Προφυλακιστέος ο 45χρονος που συνελήφθη για τις φωτιές στον Αυλώνα

focusfm.gr
29 Αυγούστου 2023, 19:38
Προφυλακιστέος ο 45χρονος που συνελήφθη για τις φωτιές στον Αυλώνα

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 45χρονος κατηγορούμενος για εμπρησμό από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος στην περιοχή του Αυλώνα.

Ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται και φαίνεται να υποστηρίζει πως δεν υπάρχει βίντεο που να τον δείχνει να βάζει φωτιά.

Ο συνήγορος του κατηγορούμενου υποστηρίζει ότι ο εντολέας του αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έτσι ο δικαστικός λειτουργός διέταξε την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης προκειμένου να διαπιστωθεί αν αυτό ισχύει.

Σε περίπτωση που η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη διαπιστώσει ότι πράγματι ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει κάποια ψυχική νόσο, η κράτηση του θα συνεχιστεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.