Ρέθυμνο: Στο νοσοκομείο ανήλικος μετά από κατανάλωση αλκοόλ

Ο ανήλικος κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων του καρναβαλιού

focusfm.gr
23 Φεβρουαρίου 2026, 13:14
Πύργος: Στο νοσοκομείο λιπόθυμος λόγω κατανάλωσης αλκοόλ 15χρονος – Συνελήφθη η μητέρα του

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής και σύμφωνα με το patris, ο 17χρονος κατά τη διάρκεια του γλεντιού στο Ρέθυμνο μέθυσε και χρειάστηκε να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο για πλύση στομάχου.

Οι γιατροί αφού τον περιέθαλψαν ενημέρωσαν την αστυνομία που ξεκίνησε τις έρευνες, ωστόσο ο ανήλικος δεν ανέφερε από πού προμηθεύτηκε το αλκοόλ. Το αποτέλεσμα ήταν οι αστυνομικοί να συλλάβουν τον 51χρονο πατέρα του για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνης.

Δεκάδες ήταν τα περιστατικά μέθης που καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια του Ρεθυμνιώτικου καρναβαλιού.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ κλήθηκαν να διαχειριστούν αρκετά περιστατικά μεταφέροντας στο νοσοκομείο άνδρες και γυναίκες όλων σχεδόν των ηλικιών που έφεραν σοβαρά συμπτώματα μέθης.