Σοβαρό τροχαίο: Ασθενοφόρο στη Λάρισα πέρασε άνετα από τα μπλόκα των αγροτών και έπεσε πάνω σε κλούβα της αστυνομίας που έκλεινε κάθετα το δρόμο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα στον Πλατύκαμπο Λάρισας, όταν ένα ασθενοφόρο ιδιωτικού νοσοκομείου έπεσε πάνω σε κλούβα της Αστυνομίας που είχε κλείσει κάθετα τον δρόμο.

focusfm.gr
19 Δεκεμβρίου 2025, 19:31

Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν τόσο σφοδρή που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού και του συνοδηγού του ασθενοφόρου το οποίο να σημειωθεί ότι μετέφερε δύο ασθενείς από τη Λάρισα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον συνοδηγό, το ασθενοφόρο πέρασε χωρίς κανένα πρόβλημα και ανεμπόδιστα το μπλόκο των αγροτών αλλά στη συνέχεια σε σημείο του δρόμου που δεν είχε καλό φωτισμό έπεσε πάνω σε λεωφορείο της αστυνομίας που ήταν σχεδόν κάθετα στο δρόμο.

Στην κλούβα της αστυνομίας βρίσκονταν μέσα και αστυνομικοί διμοιρίας των ΜΑΤ που ήταν σε υπηρεσία.