Σοβαρό τροχαίο στην Εγνατία Οδό με φορτηγό που έπεσε πάνω στα διόδια Πολυμύλου λόγω ομίχλης – Πληροφορίες για δύο νεκρούς και τρείς τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα με φορτηγό και ΙΧ στα διόδια Πολυμύλου της Εγνατίας Οδού λόγω της έντονης ομίχλης που επικρατεί.

focusfm.gr
15 Απριλίου 2025, 17:00
Σοβαρό τροχαίο στην Εγνατία Οδό με φορτηγό που έπεσε πάνω στα διόδια Πολυμύλου λόγω ομίχλης - Πληροφορίες για δύο νεκρούς και τρείς τραυματίες

Φορτηγό έπεσε με ταχύτητα σε στηθαίο και στη συνέχεια στο “Box” των διοδίων, ενώ αμέσως με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά και ο χώρος να τυλιχτεί στις φλόγες.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με πέντε πυροσβέστες και το ΕΚΑΒ από Βέροια, ενώ μετέβη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από Κοζάνη.

Οι πρώτες πληροφορίες αρχικά έκαναν  λόγο για τουλάχιστον δυο σοβαρά τραυματισμένα άτομα, ενώ νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο νεκρούς που απανθρακώθηκαν και τρείς τραυματίες. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο νεκροί λέγεται ότι είναι απο ΙΧ που  συγκρούστηκαν με το φορτηγό και κάηκαν ολοσχερώς.

Στο σημείο επικρατεί μεγάλη σύγχυση.

Το μποτιλιάρισμα που δημιουργήθηκε ξεπέρασε τα 20 χιλιόμετρα και εκατοντάδες οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματα τους. Η κίνηση των οχημάτων κτράπηκε απο την τροχαία στην παλιά Εθνική Οδό μέσω Καστανιάς.

Δείτε βίντεο του kozanimedia:

 

Νεότερο βίντεο του kozan.gr