Η αγωνία βρίσκεται στο κατακόρυφο για τον 39χρονο που εξαφανίστηκε στις 30 Δεκεμβρίου στη Λάρισα.
Σχεδόν δέκα ημέρες μετά ακόμη οι αρχές και οι εθελοντές που συμμετέχουν δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.
Άκαρπη έρευνα στα μοναστήρια
Ειδικότερα, τα τελευταία 24ώρα οι έρευνες των αρχών εστίασαν σε μαρτυρία γυναίκας που ισχυρίστηκε πως ο Βασίλης βρισκόταν σε μοναστήρι στην περιοχή.
Ωστόσο, οι έρευνες στη μονή δεν απέδωσαν καρπούς, όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο ιδιωτικός ερευνητής που ερευνά την υπόθεση, Γιώργος Τσούκαλης.

Την ίδια ώρα οι αρχές έχουν λάβει βιντεοσκοπικό υλικό από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Λάρισα. Το υλικό αυτό είναι από τις ώρες και την ημέρα που εξαφανίστηκε. Κάτι ανάλογο θα γίνει και με τα ΚΤΕΛ προκειμένου να αποκλείσουν πως ο 39χρονος χρησιμοποίησε μέσο μαζικής μεταφοράς μετά την εξαφάνιση του.


