Συνελήφθη άνδρας που μπήκε ξημερώματα στο σπίτι της πρώην συντρόφου του για να δει τα παιδιά του

focusfm.gr
16 Σεπτεμβρίου 2024, 20:44
Συνελήφθη άνδρας που μπήκε ξημερώματα στο σπίτι της πρώην συντρόφου του για να δει τα παιδιά του

Η χρήση του “κουμπιού πανικού” κινητοποίησε την αστυνομία στη Θεσσαλονίκη που προχώρησε στη σύλληψη ενός άντρα ο οποίος  μπήκε τα ξημερώματα στο διαμέρισμα της πρώην συντρόφου του προκειμένου να δει τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Ο κατηγορούμενος, έχει ιστορικό κακοποιητικής συμπεριφοράς έναντι της της πρώην συντρόφου του – και μητέρας των παιδιών του – και καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε φυλάκιση οκτώ μηνών, με τριετή αναστολή.

Η γυναίκα κατέθεσε στο δικαστήριο ότι «Μπήκε στο σπίτι από την πόρτα την κουζίνας. ‘Αρχισε να με βρίζει και να με απειλεί, φοβήθηκα ότι θα πάρει τα παιδιά και θα φύγει γι’ αυτό πάτησα το panic button».

Ο συλληφθείς από την πλευρά του υποστήριξε πως έφτασε σε αυτό το σημείο επειδή είχε να δει τα παιδιά του έναν μήνα.

'; var d = f.contentWindow.document; d.open(); d.write(html); d.close(); })();
";var d = f.contentWindow.document; d.open(); d.write(html); d.close(); })();