Θεσσαλονίκη – Fly Over: Κλειστή από σήμερα μία λωρίδα στον Περιφερειακό – Άρχισαν τα δύσκολα για τους οδηγούς

focusfm.gr
10 Νοεμβρίου 2023, 09:48
Θεσσαλονίκη - Fly Over: Κλειστή από σήμερα μία λωρίδα στον Περιφερειακό - Άρχισαν τα δύσκολα για τους οδηγούς

Σε εφαρμογή από σήμερα τα μέτρα της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ενόψει της έναρξης των εργασιών του FlyOver.

Κλειστή από νωρίς το πρωί σε μεγάλο τμήμα του ρεύματος προς ανατολικά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης μία λωρίδα κυκλοφορίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Τροχαίας από σήμερα το πρωί, θα εφαρμοστούν σταδιακά προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων (Α/Κ) Κ5 (περιοχή νοσοκομείου Παπαγεωργίου) και Κ10 (Κωνσταντινοπολίτικα), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς ανατολικά (προς Καλαμαριά – Αεροδρόμιο) και συγκεκριμένα:

– Θα διακοπεί σταδιακά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, μεταξύ των προαναφερόμενων Ανισόπεδων Κόμβων.

– Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς ανατολικά θα διεξάγεται από τις δύο (02) ελεύθερες αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας.

Το νέο όριο ταχύτητας είναι τα 60 χλμ. την ώρα/

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν διαγραμμίσεις από τον Α/Κ Κ5 στο ύψος του νοσοκομείου Παπαγεωργίου έως τον Α/Κ Κ6 στο ύψος του κόμβου της Νεάπολης. Από τη Δευτέρα οι εργασίες διαγράμμισης θα προχωρούν σταδιακά τμήμα-τμήμα, ενώ, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, τα εργοτάξια θα πιάσουν δουλειά από τη Δευτέρα.

Η Τροχαία Θεσσαλονίκης συνιστά στους οδηγούς που κινούνται στον Περιφερειακό, να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας μποτιλιαρίσματος, ενώ παράλληλα ζητά την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

 

'; var d = f.contentWindow.document; d.open(); d.write(html); d.close(); })();
";var d = f.contentWindow.document; d.open(); d.write(html); d.close(); })();