Δεν έχουν τελειωμό οι κακοποιήσεις ανηλίκων με μια νέα υπόθεση να έρχεται στο φως της δημοσιότητας, όπου ένας 42χρονος φέρεται να παρέσυρε και να ασέλγησε σε 14χρονη στη Θεσσαλονίκη
Ειδικότερα το βράδυ της Πέμπτης συνελήφθη ένας 42χρονος που φέρεται να οδήγησε μία 14χρονη σε ερημική τοποθεσία της ανατολικής Θεσσαλονίκης όπου προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Συγκεκριμένα, αφού την παρέσυρε σε μέρος που δεν είχε άλλο κόσμο φέρεται να την αγκάλιασε και να τη φίλησε.
Το 14χρονο κορίτσι προχώρησε σε καταγγελία ενώ ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:
Στη σύλληψη 42χρονου ημεδαπού προέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης βραδινές ώρες χθες (20-10-2022), για υπόθεση που αφορά προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης ημεδαπής.
Προηγήθηκε καταγγελία της ανήλικης, σύμφωνα με την οποία, απογευματινές ώρες της 19-10-2022, ο 42χρονος οδήγησε την ανήλικη σε ερημική τοποθεσία σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης, όπου προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.


