Θεσσαλονίκη: Νεκρή 45χρονη σε σφοδρό τροχαίο

Στο σημείο επιχείρησαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής

focusfm.gr
1 Απριλίου 2026, 08:49

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χθες Τρίτης, 31/03, στην επαρχιακή οδό Λαγκαδά – Σοχού στο ύψος του Λοφίσκου Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα μια γυναίκα να χάσει τη ζωή της.

Το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 19:30, όταν δύο αυτοκίνητα που κινούνταν αντίθετα, συγκρούστηκαν μετωπικά κάτω από άγνωστες συνθήκες. Στο σημείο επιχείρησαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, προκειμένου να απεγκλωβίσουν την άτυχη γυναίκα από το όχημα, όπως και τον οδηγό του δεύτερου οχήματος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Απογευματινές ώρες χθες (31-03-2026) στη Δημοτική Οδό Κολχικού – Λοφίσκου (Δήμου Λαγκαδά), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονη ημεδαπή, συγκρούστηκε με άλλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της οδηγού του πρώτου οχήματος και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού του δεύτερου οχήματος, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λητής.