Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη αντιδήμαρχος του Δ. Ωραιοκάστρου για τον τραυματισμό παιδιού από σιδερένια πόρτα που έπεσε

Ένα μικρό παιδί τραυματίστηκε το απόγευμα της Κυριακής στη λίμνη Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη, όταν βαριά χαλασμένη πόρτα έπεσε και το καταπλάκωσε.

focusfm.gr
28 Απριλίου 2025, 14:17
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη αντιδήμαρχος του Δ. Ωραιοκάστρου για τον τραυματισμό παιδιού από σιδερένια πόρτα που έπεσε

Το παιδάκι μεταφέρθηκε τραυματισμένο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, η πόρτα ήταν χαλασμένη εδώ και μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για το περιστατικό συνελήφθη ο αντιδήμαρχος Υποδομών, Ευταξίας και Καθημερινότητας του Δήμου Ωραιοκάστρου. Σε βάρος σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια ενώ αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.