Θρήνος στην Κρήτη: Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 17χρονος μαθητής που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ μετά από τροχαίο

focusfm.gr
8 Νοεμβρίου 2023, 15:37
Θρήνος στην Κρήτη: Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 17χρονος μαθητής που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ μετά από τροχαίο

Ο 17χρονος Γιώργος άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο, όπου νοσηλευόταν μετά το σοβαρότατο τραυματισμό σε τροχαίο που σημειώθηκε πριν 10 περίπου μέρες στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης.
Μάλιστα 10 ημέρες μετά την εισαγωγή του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και ύστερα από μία σειρά εξετάσεων οι θεράποντες γιατροί διαπίστωσαν πως ο 17χρονος είναι εγκεφαλικά νεκρός και βρισκόταν υπό μηχανική υποστήριξη.
Οι γονείς του που βρίσκονται σε κατάσταση σοκ ήλπιζαν σε ένα θαύμα. Όμως το πρωί της Τρίτης 7 Νοεμβρίου ο άτυχος Γιώργος κατέληξε.
Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειας βρίσκονταν συγγενείς και φίλοι του 17χρονου, ο οποίος ήταν πολύ αγαπητός στο ΓΕΛ Γαζίου όπου φοιτούσε. Σύμφωνα με το cretapost.gr, έξω από το Βενιζέλειο νοσοκομείο συγκεντρώνονταν οι συμμαθητές του για να τους νοιώθει δίπλα του.

'; var d = f.contentWindow.document; d.open(); d.write(html); d.close(); })();
";var d = f.contentWindow.document; d.open(); d.write(html); d.close(); })();