Στην έκθεση της λεγόμενης “Ομάδας του σιδερένιου βουνού”, που συγκροτήθηκε στις Η.Π.Α το 1961 από 300 οργανισμούς (Τράπεζες και πολυεθνικές εταιρείες) και θα προγραμμάτιζε τον 21ο αιώνα, αναφέρθηκε σήμερα μιλώντας στον Focus FM 103.6 και στην εκπομπή “Κόντρα στο Σύστημα” με τον ψυχολόγο Γρηγόρη Σερέτη ο Δημήτρης ο γνωστός στο ακροατήριο της εκπομπής “Τραπεζικός”.
«Όλα τα μέλη της ομάδας επιλέχθηκαν με πολύ μεγάλη προσοχή γιατί διέθεταν πολύ μεγάλη μόρφωση και εμπειρία στις φυσικές και κοινωνικές επιστήμες και είχαν προϋπηρεσία σε κυβερνητικές και ακαδημαϊκές θέσεις» είπε αρχικά.
«Η Αμερικανική κυβέρνηση όλα τα έξοδα μετακίνησης και διαβίωσης των μελών της ομάδας. Το πόρισμα της εφαρμόζεται σήμερα στις κοινωνίες» τόνισε επίσης
Ακούστε ολόκληρη τη συζήτηση στο ηχητικό που ακολουθεί:
Επιτρέπεται η αναπαραγωγή του περιεχομένου της είδησης μόνο εφόσον υπάρχει αναφορά της πηγής: Focus FM 103.6 https://focusfm.gr/



